Fotball EM 2020

Våre alternativ for LED skjermer under fotball EM 2020

Vi kan nå tilby et utvalg av LED skjermer av svært høy kvalitet under dette arrangement. Vi fokuserer på 4 forskjellige typer med forskjellige egenskaper og bruksområder. Skjermene er fleksible både med hensyn til monteringsmåte og størrelse. Vi har spesialisert oss på skjermer som kan levere glimrende resultater i små og mellomstore format.

Alle skjermer er bygget etter våre spesifikasjoner av to av de fremste produsentene i bransjen. De har forbedret bildekvalitet og ikke minst driftssikkerhet i forhold til standard produkter.

P6

Dette er den skjermen vi har benyttet mest i forbindelse med denne type arrangement.  Anbefalt størrelse er enten 2,16 x 3,84 eller 2,88 x 5,12.  Dette gir netto bildeflate på henholdsvis 8,3 og 14,75 kvm.  Denne typen har høy lysstyrke (5500 NITS) og god rasting som beskytter godt mot direkte sollys. Skjermen anbefales foran de andre dersom man får direkte sollys inn på skjermen.  Dette er for oss en forholdsvis tung skjerm med vekt på henholdsvis 310 og 550 kilo. Den minste skjermen må ha to 16A kurser, mens den største må ha tre, men vi anbefaler fire 16A kurser. Normalstrømforbruk under drift er ca 30% av maksimal belastning.

P4

Dette er en skjerm som er bygget for å stå i områder skjermet for vann og direkte sollys. Lysstyrken her er på 4500 NITS, som er mer enn nok så lenge ikke sola steiker direkte på skjermen. Skjermtypen er mye brukt til utekino og bildet er strålende. Skjermen leveres i størrelsene 1,73 x 3,07 , 2,30 x 4,10 og 2,88 x 5,12.  Bildeflaten blir da 5,31 , 9,43 og 14,75 kvm. Vekten er noe lavere enn P6 og ligger mellom220 og 600 kilo. Strømtilførsel er henholdsvis 2-3-4 stk 16A kurser. Normalstrømforbruk under drift er ca 20% av maksimal belastning.

P3

Dette er vår aller beste og nyeste skjerm. Høy oppløsning og suveren prosessering gjør denne til den beste skjermen som er på markedet i dag. På grunn av den høye oppløsningen er rastingen (lysavskjerming) begrenset av plassen mellom diodene. Vi anbefaler derfor plassering der en unngår direkte sterkt sollys inn på skjermen. Skjermen har 5000 NITS lysstyrke og en billedkvalitet som er ekstraordinær for en LED skjerm.  Denne skjermen leveren i størrelse 2 x 4 meter, 8 kvm.  Skjermen er bygget i karbonfiber og er bare noen få cm tykk. Vekten er kun 130 kg. Skjermen bør ha to stk 16A kurser, men med noe redusert lys kan den drives av kun en. Gjennomsnittlig strømforbruk er ca 1.300 watt.

Lyd

Vi kan sammen med skjerm levere forskjellige løsninger for lyd. Herunder både komplette surround systemer og enkle høyttalere. Vi anbefaler en befaring for å finne rett løsning både for oppheng og lyd.

Spesial løsninger

Vi kan i stor grad tilpasse våre skjermer til lokale forhold.  Eksempelvis er det mulig å bygge litt bredere eller litt høyere format for å legge inn en reklamelinje.  De fleste av våre prosessorer har og muligheten for å legge bilde / logo i et hjørne på skjermen som eksempelvis NRK og TV2 gjør.

P2

Dette er en skjerm beregnet på innebruk, men den har lysstyrke nok til å fungere utendørs i områder som ligger i skygge. Skjermen har en ekstrem oppløsning og det er mulig å levere skjermer i 2 og 4K som gir fantastisk bildekvalitet. Med en skjerm av denne typen er det mulig å få gode bilder fra en størrelse på kun 1,5 kvm.

Valg av størrelse

Det er mange som i utgangspunktet ser for seg større skjerm enn de egentlig trenger. Det viktigste er å tenke på avstanden. For hver gang vi dobler betraktningsavstanden må vi firedoble arealet for å ha et tilsvarende bilde. I praksis ser en 8 kvm skjerm på10 meter avstand identisk ut med en 32 kvm på 20 meter.  Hvis området er langstrakt kan det ofte være gunstigst (og rimeligst) å ha en skjerm hver vei på midten.

Priser

Ta kontakt for priser. Med hensyn til oppheng er kostnaden avhengig av forholdene på stedet og løsningen som velges. Normalt er ikke dette noen stor kostnad. Vi trenger et HDMI signal for skjermen og kan levere forskjellige typer prosessorer til skalering og eventuelt kilde bytte.