Video- / innholdsproduksjon

Både Norstage as og Livepro as har kapasiteter innen bildeproduksjon for storskjerm.

Scene / konferanse system

Til bruk i områder beskyttet mot fuktighet har vi en kamerapakke bestående av inntil 6 programmerbare kamera. Med dette systemet kan en person enkelt levere en produksjon som ser langt mer avansert ut enn den virkelig er.  Der er tilgjengelig kameraer av både vidvinkel og opptil 20x zoom.

Konferanse

Vi leverer bildemixere og avspillingsutstyr for de aller fleste formater i konferanse sammenheng. Våre system kan behandle store formater i 4K oppløsning og levere bilder i svært brede format.

Dekor / effekt

For dekor og effektformål bruker vi Resolume Arena software.  Denne gir oss muligheten til å skape mange effekter samtidig som budskap kan formidles. Kontakt oss for en oversikt på hva vi kan lage til ditt prosjekt

Annet

Vi har og noen vanlige kamera med god optikk for betjening. Til disse er der og mulighet for trådløs overføring inntil 600 meter i HD-SDI. Bilde miksere finnes i mange typer fra 4 input SD til 12 input 4K.  For bildebehandling har vi flere typer scalere med forskjellige egenskaper og som kan levere opptil 8K.

Store kameraproduksjoner

For de største arrangement med mange kameraposisjoner har vi samarbeidspartnere som kan løse selv de største produksjoner. Personell med lang erfaring og høy kompetanse er tilgjengelig på alle nivå.  Kontakt oss gjerne for et overslag over hva vi kan tilby.    

Resultat tavler

Vi kan levere personell og utstyr for tilpassing og oppdatering av resultattavler. I mange tilfeller er dette mulig for arrangører å gjøre selv på en svært enkel måte.

Reklame

Vi kan være behjelpelige med å tilpasse reklame til aktuelle format og lage looper som kan avspilles på skjerm.