Salg

Norstage as leverer de fleste typer høykvalitets LED skjermer både for mobilt og fast installert bruk. Vi får våre skjermer bygget etter våre spesifikasjoner hos noen av de fremste produsentene av skjermer. Hos oss får du ikke standardskjermer som ikke er tilpasset hverken vårt bruk eller klima.

Med over 10 års erfaring med utleie av LED skjermer har vi bygget opp mye kunnskap om hva som fungerer under norske forhold.  Vi leverer definitivt ikke de billigste skjermene å anskaffe, men dersom en ser på kostnadsbildet over 5 til 10 år blir bildet et helt annet.  Vesentlig mindre vedlikehold og strømforbruk endrer bildet totalt.

Vi skreddersyr skjermen til bruk og plassering samtidig som vi har muligheten til å tilpasse til budsjett.

Eksempler av skjermer

Uteskjerm

Vi leverer både SMD og DIP i alle oppløsninger. Materialvalg og komponenter tilpasses hvert enkelt bruk og lokasjon. Våre skjermer kan bygges for lang levetid i de vanskeligste miljø.

Inneskjerm

Mange forskjellige løsninger bygget rundt samme teknologi. Her er der løsninger til å montere direkte på vegg eller som tradisjonelle kabinetter montert inntil. Der er løsninger med service tilgang fra både foran eller bak, eventuelt begge deler. Oppløsninger fra under 1mm pitch er tilgjengelig og kontrollsystem som kan levere 8K bilde.

Perimiter

Her har vi løsninger som tåler mye og som har lav vekt og strømforbruk.

Gjennomsiktig skjerm

Flere typer til både innendørs og utendørs, fast montering eller som flyttbare.

Reklameskjerm

Våre reklameskjermer er frittstående skjermer som spiller av en innebygget sekvens eller som via nett spiller av sentralt distribuert innhold. Enkel programmering av innhold, men vi kan og bistå med dette.